1
2
3

Napa Pilih Kita?

Aplikasi Produk

Alat tulis kantor, Alat tulis mahasiswa, Perusahaan lan alat tulis pabrik.

Piranti Produksi

Mesin injeksi, mesin Blister, mesin Bronzing, detektor jarum

Pasar Produksi

Jaringan penjualan global tekan Jepang, USA, EUR, ASEAN lan liya-liyane. Penjualan tahunan ing Jepang ngungkuli USD1000000.

Quanzhou Licheng Lizhong Jiayue Stationery and Craft Factory Co., Ltd.

Quanzhou Licheng Lizhong Jiayue Alat Tulis lan Pabrik Kerajinan minangka pemasok alat tulis kantor kanthi R&D, produksi lan adol bebarengan. Sawise luwih saka 20 taun pembangunan, mula dadi perusahaan pengelola modern kanthi merek Jiayue dhewe. Saiki basis pabrikan kalebu 14 ewu meter persegi.

Kita duwe luwih saka 100 karyawan. Angka penjualan taunan sing ngluwihi USD2000000. Minangka asil saka layanan pelanggan berkualitas tinggi lan luar biasa, kita entuk jaringan sales global tekan Jepang, AS, EUR, ASEAN lan liya-liyane.